Läkarbesök

Igår var vi på läkarbesök och tillika försenad 6-månkontroll. Lilleman fick en OK-stämpel av doktorn så det vart ju bra :)

6 1/2 månad väger Elias nu 8260 gram och är 69 cm lång. Eftersom han inte äter så bra så ska vi tillbaka om en månad och kolla vikten men allting såg bra ut.

Elias VS mamma, pappa och maten = 75373383622 - 0.
Dags att börja vinna lite nu. Ett tag gillade han ju min ärt-och kycklingpure men nu vill han inte ha någon mat.


Kommentarer
thilde

Förhoppningsvis är det där med maten bara en kort fas, Benjamin hade de en sväng runt 6 månader men de gick snabbt över, nu är han stooor i maten och nästan 8 månader. Hoppas de e samma för er :)

2013-01-17 @ 17:16:01
URL: http://Thiilde.blogg.se
Sara

Min minsta tös var också svår att vänja av med amningen. Storebror var inga problem utan åt allt så jag, som gillar att laga mat, lagade halva frysen full med puréer till lilltjejen,mmen icke, inget dög! Hon spottade och fräste vad jag än gav henne och jag har säkert fått slänga bebispuréer för flera hundra. Efter tips från en annan mamma på öppna förskolan så köpte vi Nestlés nöttkött&sötpotatis från 5 månader trots att jag egentligen är emot köpt burkmat, men döm om min förvåning när det funkade! Så lilltjejen fick helt sonika äta endast den maten i en vecka och sedan gick det faktiskt bättre även med annan mat. Så testa Nestlés nötkött&sötpotatis om ni inte gjort det! Hipps "godnattgröt" med grönsaker är också ett bra tips, har hört flera som sagt det. Finns en variant med risgröt från 4 månader och en med havre från 6 månader.

2013-01-23 @ 17:30:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillaelias.blogg.se

En blogg om vår fina lilla Elias som kom till världen 26 juni 2012.

RSS 2.0