Övar och övar..

Han övar och övar vår lilla herre... Det dröjer nog inte allt för länge innan han far runt i lägenheten!

Förresten har han lärt sig att vinka. 'Vink vink' och så viftas det för glatta livet med arm och hand.



Övar och är på glatt humör!

Änder på riktigt

Elias har inte direkt sett så mycket djur på riktigt ännu. Katter är nog det enda han har uppfattat... Vi har en bok med massa djur som vi brukar härma här hemma. Där finns änder med.

KVACK KVACK... Det tycker Elias är jättekul! Idag på vår promenad fick Elias träffa änder på riktigt. KVACK KVACK sa änderna. Elias tyckte det var superkul och skrattade gott åt dem. Han ville nog att vi skulle stannat kvar hos dem längre än vad vi gjorde.



Elias på andspaning!

Fredagskram



Elias vill ge alla som läser den här bloggen en stor kram! Bilden är tagen strax efter hans sedvanliga bad. Nu sover han gott i sin säng.

Dåligt med bloggande i veckan men vi har haft lite sjukstuga här hemma. Börjat bli bättre nu (peppar peppar) iaf, frisk luft är bästa medicin!

Bobbycar

Sitta på bobbycar och slå på tuta, mycket kul! Gunga fram o tillbaka med bobbycar, också mycket kul!
Va stor han börjar bli :)


Tv-nörd



Lilleman älskar reklamen på tv:n. Favoriten just nu är Trivago, den där hotellsidan på nätet. Då sitter han som klistrad.

Sportlovsvecka

Här är det sportlovsvecka och vi mötte massa pulkaåkandes barn på vår promenad idag.

Helgen har varit fin. I fredags var hela lilla familjen + min syster på besök hos farmor och farfar. Det var väldigt trevligt och vi fick god middag och god paj till efterrätt. I lördags var jag på tjejmiddag på kvällen och Elias hade en riktig grabbkväll med Jens. I söndags var vi hos våra vänner på fika, det bjöds på semlor :) Elias skötte sig exemplariskt!

Den här veckan bjuder på en del besök, alla hjärtans dag och så börjar jag min nya tjänst på jobbet!

Utomhushälsning



Hej hej :)

Feb. 04, 2013

Måndag och ny vecka! Tycker veckorna går så fort, det är redan februari...

Det snöar och är riktigt ruggigt ute så vi har lekt inomhus hela dagen. Elias har blivit så duktig på att sitta på golvet och leka nu, det är kul!



Att hänga i soffan är också mysigt hälsar lilleman. Men golvet i egna rummet är absolut favoritplatsen för lek.

Saknar pappa!



Efter två dagar av bara mammalek börjar Elias tröttna... Han önskar att pappa ska komma hem och leka med honom igen. Pappa är så mycket roligare!

Pyssla i köket

Att pyssla i köket är kul tycker både jag och Elias. Jag grejar vid köksbänken och Elias pysslar i sin låda, han tycker det är skoj ;) Dessutom praktiskt då jag inte riktigt litar på hans sittkunskaper ännu. Rätt som det är kastar han sig iväg med huvudet före så att sitta i lådan känns tryggt!



Badfantast!



Vi har en riktig liten badfantast här hemma. Det är ALLTID kul att bada! Även om Elias är lite kinkig så blir han alltid på toppenhumör när man klär av honom och börjar göra honom redo för bad! Elias badar varje kväll och det är en mysig stund tillsammans.

Igår badade Elias i 45 minuter, han vägrade gå upp!

lillaelias.blogg.se

En blogg om vår fina lilla Elias som kom till världen 26 juni 2012.

RSS 2.0