Glad Påsk!

Glad påsk önskar vi er alla! Vi har haft en bra påskhelg.

I torsdags fick Elias besök av sin mormor och morfar, bus och lek blev det massor av. Långfredagen bjöd på veckohandling och sedan påskmiddag hos Elias farmor. Påskafton spenderades med moster Linnea och idag har vi vart och ätit våfflor och tittat på fotboll hos pappa Jens jobbarkompis. En tur till IKEA har också hunnits med. Full rulle m.a.o!

En myshörna i lillemans rum har vi knåpat ihop med. Rummet börjar ta form men än saknas prylar på väggarna samt lite annat smått och gott.



En färgglad och mysig hörna :)

Solbrillor



Elias har fått ett par solbrillor, perfekta i vagnen en solig dag!

75 minuter



75 minuter... Så länge satt lilleman och lekte för sig själv idag. Plockade med leksakerna, pratade med dem, puttade iväg dem och ålade efter dem! Jag satt i ett hörn i rummet och tittade på :) Läste lite, drack kaffe. Skönt när han kan leka själv ibland!

Eko!

Eko eko eko...
Det ekar av tysthet här. Jag som var så duktig ett tag och bloggade nästan varje dag. Skärpning igen!

Helgen var fin. Igår var vi på dagsutflykt till Strömstad. Det var mysigt :)



Nu gräddas det våfflor här! Grädde och sylt serveras till. mums!

Kärlek



Mammas och pappas älskling i mammas mössa ♡

Stök!

Det blir rätt stökigt när lilleman är i farten och leker. Tur att han har ett eget rum där han kan härja fritt. Snart är det dags att fortsätta göra i ordning det!



Stör inte..

..jag surfar!

Typ så sa lilleman till mig när jag hittade honom 'all over daddys computer'.



Gungpremiär!

Idag har det vart en underbart solig dag. Det har även vart en fantastisk sportdag med Vasaloppet, guld på femmilen och flera medaljer på inomhus-EM i friidrott.

På promenaden idag fick Elias gunga för första gången. Han tyckte det var så roligt och skrattade högt! Ser verkligen fram mot våren och lekparkshäng :)



Fynd och effektiv dag


Lilleman filurar på Maxi! :)

Älskar när energin är på topp. Idag har verkligen vart en sån dag!

Efter frukost for vi och storhandlade på Maxi. Elias tyckte det var spännande i kundvagnen, det var första gången han satt där. Köpte tre böcker på bokrean till Elias, två Luddeböcker och en Kallebok. Sedan fick han en leksaksmobil från Fisherprice också. Vi åkte till Freeport och fortsatte fynda. Köpte en skaljacka och två shorts på Polarn o Pyret. Skulle ha kostat 1300 kr men vi betalade 200 :) Det kallar jag FYND! Sedan jobbade jag fyra timmar och efter det vart vi hos en vän o tittade på deras nya lägenhet.

Nu vankas fredagsmys. Blir kycklinggratäng och sedan vit chokladpannacotta med passionsfrukt till efterrätt.

Trevlig helg!

lillaelias.blogg.se

En blogg om vår fina lilla Elias som kom till världen 26 juni 2012.

RSS 2.0