Busfrö!



Vårt fina lilla busfrö sitter och leker nöjt i sin mys/lekhörna. Jag vilar ryggen under tiden. Det är ju ett himla springandes på den här pöjken så ryggen är krökt merparten av dagen.

Jens arbetar sin sista dag idag, sedan är han föräldraledig i 8 månader! Elias ser mycket fram emot att ha pappa hemma på heltid :)

Full rulle



Det är full rulle här! Massa jobb, massa bus med lilleman :) Sista veckan Jens jobbar nu. Ska bli så kul att han går på föräldraledighet. 8 månader! Jag själv har hur mkt som helst på jobbet så det blir en hel del jobb hemma på kvällarna med.

I helgen var vi på 80-årskalas och lilleman skötte sig exemplariskt. Den här mamman var även på inflyttningsfest! Idag ska vi på födelsedagskalas igen, Malin fyller 27 år. Mycket kalas :)

Snabba solbrillor!



Sådana här snabba brillor glider Elias runt i nu ;) Perfekt med band runt huvudet så dem inte trillar av när det ska lekas och grejas utomhus.

Annars då. Igår hade Elias namnsdag :) Hipp hipp hurra! Det firade Elias med att ramla ur sängen och få en jättestor bula och blåmärke i pannan. Mindre kul!

Idag är vi utvilade. Inte en enda lite grymtning under natten har stört min (vår) sömn. Skönt skönt skönt!

Apr. 17, 2013

11 april

Först Elias, sen jag och nu Jens. Dock ingen kräkfest men väl sjuka ändå. När män är sjuka är det ju alltid lite extra synd om dem också...

Jaja. Elias har fått majskrokar för första gången. Det var kul tyckte han! Det har även ploppat upp tänder och så ålar han som en kommandosoldat. Stor kille!

Magsjuka pågår



Mammas myskille



1 april



Underbart väder och jag och Elias var ute på en långpromenad och sedan stannade vi ute och lekte på lekplatsen en sväng. Gunga är så skoj tycker lilleman!
Nu känns det väl ändå som att våren är på intågande.

lillaelias.blogg.se

En blogg om vår fina lilla Elias som kom till världen 26 juni 2012.

RSS 2.0