En vecka sen...

...ooops!
Nu var det en vecka sen det uppdaterades här. Bättring!

Här har det vart full rulle i vanlig ordning. Elias härjar runt här hemma, han tar sig inte fram själv, men han ska stå och hoppa och gå och kasta sig åt höger och vänster om vartannat. En liten vilde! Det är i alla fall mycket skoj att sitta och leka på golvet i sitt eget rum. Pilla med prylar, prata och skratta. I helgen har Elias haft mycket besök, han blev dessutom sju månader i lördags! :)

Han har börjat drömma mardrömmar och sover gärna mellan oss i sängen. Han somnar alltid i sin egen säng men självklart får han komma över när han gnyr och är orolig. Då somnar han om så gott. Det viktigaste för oss är att han känner sig trygg!

I morse vaknade jag klockan åtta av att Elias låg och lekte med sina fötter bredvid mig. Undra hur länge han hade vart vaken? Fick ett härligt leende när jag tittade på honom! Vår fina kille!

En hel portion gröt smaskade han i sig till frukost. Nu sover han sin förmiddagslur och sen är det dags för en promenad.



Goaste killen vid frukosten!


Kommentarer
Simone

Sötaste Elias! :) Å va duktig han är som mumsar en hel portion gröt :) Enya brukar också göra sådär, vakna före mig å laga å snacka å leka med fötterna :) härliga ungar!!

Hoppas ni får en fin dag :)

2013-01-28 @ 12:14:26
URL: http://blogg.dt.se/trohoppkarlek
morfar

Vilket härligt leende! Morfars lille prins!

2013-01-28 @ 12:43:56
Annie

Ååh going, vilket smajl! Vi måste verkligen ses och leka nu :D

2013-01-28 @ 14:55:45
URL: http://barnochbiskvier.wordpress.com
Frida

Lilla charmtroll då! :-)

2013-01-29 @ 16:40:14
URL: http://fridafabulous.se
Sofia

Vår lillkille (född på samma dag som Elias) har också börjat sova oroligt. Vi har aldrig haft något strul med nattning eller sovning men nu börjar alltid kvällen i spjälsängen för att under natten få komma över i vår säng. Skönt att höra att det är fler som har det så.

2013-02-01 @ 21:30:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillaelias.blogg.se

En blogg om vår fina lilla Elias som kom till världen 26 juni 2012.

RSS 2.0