Veckorna går så fort!

Jag tyckte precis vi hade helg och vips, så är det torsdag idag och snart helg igen! Om en vecka fyller Elias fyra månader. Tiden går så fort, så fort. Jag förstår verkligen vad alla menar som säger "ta vara på bebistiden, den varar inte så länge". Nej, den går ju i turbofart!
 
Vad har vi gjort i veckan då? 
 
I måndags var vi ute på promenad med Linda och hennes Sam, sedan tog vi en kaffe tillsammans och lät kidsen "leka" med varandra. Sam berättade nog många bra skämt för Elias skrattade så gott åt honom :) 
 
I tisdags var som vanligt pappa Jens ledig och vi hade en familjedag. Utöver det var jag och gymmade, nu ska mammsen bli stark och vältränad igen! Elias är en stor kille och kan numera hålla nappflaskan själv när pappa matar honom med mjölk:
 
 
Igår var det dags för föräldragrupp igen och tandläkaren var på besök. Elias vågade vara nere på mattan med de andra barnen så det var skoj! På vägen hem gick vi förbi Polarn o Pyret och inhandlade lite senhöst/vinterkläder: vindstopperoverall, fleecevantar, halskrage i ull, tröja i ull samt lite nya strumpor. Nu är vi redo för kylan!
 
Igår hade nog Elias en riktig tillväxtdag för övrigt. Han åt och sov ovanligt mycket. Sedan lekte han i babygymmet och visade lite nya färdigheter:
 
- Ligga på mage och leka med leksaker, nemas problemas, tjoar Lilleman från babygymmet!
 

Idag har morfar vart på besök, ja Elias morfar alltså. Han spenderade förmiddagen här och spexade för lilleman så han skrattade massor. När morfar gick somnade Elias som en stock! Nu har han vaknat igen och vi ska snart bege oss ut på vår sedvanliga promenad, men först, lite lek och bus här hemma. 


Kommentarer
Emma

4 månader?!! ;)

2012-10-18 @ 14:50:10
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se
Annie

Vi kan ha pysseldate ihop nån dag om ni vill måla också :) kul att Elias växer o utvecklas så mycket nu! Det säger verkligen BANG ibland.

2012-10-18 @ 15:10:42
URL: http://gladastunder.wordpress.com
morfar

gladast var morfar som fick Elias att skratta gott och länge!!! : )

2012-10-22 @ 15:31:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillaelias.blogg.se

En blogg om vår fina lilla Elias som kom till världen 26 juni 2012.

RSS 2.0