Ny vecka och nya tag...

...som man brukar säga!
 
Här ser det ut som varje vecka nu för tiden. Har en del inplanerat som vanligt men mycket "fri tid" som vi ägnar åt promenader och bus & lek hemma. 
 
För att snabbt återberätta helgen var den bra, Jens var ledig och hela lilla familjen kunde äntligen umgås på lördagen. Vi var och köpte en fin matgrupp att ha i vår nya lägenhet! Sedan åkte vi förbi Elias mormor, morfar och moster och fikade. På kvällen var vi hemma och åt god mat; lax i ugn med vitvinssås och potatis. Som efterrätt blev det hallonmousse. Vi kollade på "Once upon a time" och spelade FIFA. Bra kväll alltså! På söndagen fixade vi en del hemma; strök, tvättade och jag började med Elias fotoalbum :) På eftermiddagen kom lillemans farmor på fika, och sedan tog vi en långpromenad; jag, hon och Elias, medan Jens var inne och kollade på IFK-AIK. 
 
Men så, idag då, måndag och ny vecka. 
 
Elias vaknade åtta och vi tittade på barnprogram (Babar!!) och lekte i nån timme innan vi gick upp och åt frukost. Sedan ut på den obligatoriska förmiddagspromenaden på en timme, skönt med frisk luft och Elias sov så gott. Under eftermiddagen har Elias övat mycket på sitt nya ljud "iiiihhhh". Han har även lekt med sina leksaker på mattan, övning ger färdighet och nu är han riktigt duktig på att ligga på mage. Jag har hunnit med att baka muffins.
 
Vi hade eftermiddags/kvällsbesök av Malin & Johan, fikade på mina nybakade muffins och drack kaffe. Mysigt!
 
- Sådär ja morsan, så här stark är jag!
 
 


Kommentarer
morfar

Lovely Jubbly! - han blir bara större och starkare för var dag som går! Nu vill morfar snart öva "hästljud" med honom igen..vi kanske kan köra lammet och tuppen också??? :)

2012-10-23 @ 08:24:25
Tove Lantz

Så mycket fint hår! :D

2012-10-25 @ 14:43:53
URL: http://lillalivetimagen.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillaelias.blogg.se

En blogg om vår fina lilla Elias som kom till världen 26 juni 2012.

RSS 2.0