Dagarna bara springer förbi

Samtidigt som det ibland kan kännas som dagarna är evighetslånga så springer de ändå bara förbi... Redan måndag, helgen försvann i ett nafs och snart är det väl helg igen!
 
I fredags gjorde jag och Elias massa ärenden och sedan fick vi fikabesök av en kompis. Elias fick en present, en jättefin mössa med päls i som hade öronlappar. Jens jobbade på lördagen och jag och Elias fick besök av en annan kompis under dagen. Både fredag och lördagkväll bjöd på god mat, lite godis och tv-tittande. Mysigt helt enkelt! Igår vart det strålande väder och vi var ute på en långpromenad i krispig höstluft. Jens tvättade och sedan ägnade han och Elias eftermiddagen åt att titta på fotboll medan jag vart iväg och fikade på stan med en kompis. På kvällen fick vi middagsbesök, två av våra bästa vänner kom hit och åt och så kollade vi på Solsidan. 
 
Idag är det riktigt ruskväder med spöregn och blåst och Elias har således invigt sin nya fina mössa han fick i fredags. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder... Vi var ute på en timmes promenad och trodde vi skulle regna bort. Elias sov gott i vagnen medan jag blåste bort längst vägarna. 
 
Nu blir det att vara inne resten av eftermiddagen och kvällen!
 
Elias gillar att titta på sig själv i spegeln ;) 


Kommentarer
Tove Lantz

Tiden går så sjukt fort! Förstår nog egentligen inte. Och borde ta tillvara på tiden mer, det kommer man ångra sen när man blir äldre :)

2012-10-29 @ 14:26:04
URL: http://lillalivetimagen.blogg.se
morfar

ja..han blir bara större och större..dröjer väl inte länge förrän han säger "morfar!"... : )

2012-10-29 @ 15:46:08
Maria Larsson

Var gärna med i min tävling där vinsten är en valfri vara från Lux-Case (många grejer till iPhone, Samsung, SE, Nokia etc), klicka här för att delta: http://shoemania.se/2012/october/tavling-vinn-valfri-vara-fran-lux-casese.html

2012-11-01 @ 09:17:10
URL: http://misscm.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillaelias.blogg.se

En blogg om vår fina lilla Elias som kom till världen 26 juni 2012.

RSS 2.0