Älsklingsplutten!

 
Vår fina älsklingsplutt. Världens goaste bebbe! 
 
Vi har haft en fin helg så här långt. Mycket promenader, mys och lek har det blivit. Tyvärr har pappa Jens jobbat och idag är han iväg och dömer fotboll i Halmstad, men vi har haft det fint ändå. Både fredag och lördag kväll blev det myskväll med godis/snacks för hela familjen framför tv:n (nåja, Elias tuppade i vanlig ordning av tidigt och han fick inget annat än mjölk såklart...). Ikväll ska vi umgås med Malin och Johan, ska bli mycket trevligt. 
 
I övrigt har lilleman en väldigt bestämd åsikt om att mamma och pappa är bäst, bäst, bäst och att alla andra just nu är rätt kassa. Det kommer ju såklart gå över men visst är det lite jobbigt när man ser honom börja gallskrika så fort han tittar på våra besök ibland. Igår var hans mormor och morfar på besök och det tyckte inte Elias passade sig så han skrek och vart sur. Just nu är det lite så att om Elias får bestämma så ska det bara vara han, mamma och pappa instängda hemma i lägenheten med massa leksaker, sång och bus. Men som sagt, det går ju över :) 
 
I natt sov förresten Elias över nattmålet. Han brukar ju vakna runt 4-snåret och äta, men det gjorde han inte idag. Jag vaknade ju såklart i alla fall (av ren reflex) men insåg att båda mina killar låg och snosade så gott. Halv sju vaknade han och fick mat i stället och sedan sov han vidare en och en halv timme till. Mellan åtta och halv tio har vi busat i sängen och nu sover han en sväng till. Vår lilla sömntuta!


Kommentarer
Sandra Hilton

Vilken söting!

2012-10-14 @ 11:32:05
URL: http://sandra.blo.gg/
Frida

Lyxigt! Han är så fin!

2012-10-14 @ 19:35:56
URL: http://fridafabulous.se
morfar

jag ser fram emot att han inser att han världens bästa morfar!!! :)

2012-10-15 @ 09:02:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillaelias.blogg.se

En blogg om vår fina lilla Elias som kom till världen 26 juni 2012.

RSS 2.0