På bättringsvägen!

Nu är vi på bättringsvägen, både jag och lilleman. I natt sov Elias bättre igen vilket säkert berodde på att förkylningen håller på att lägga sig. Jag som är så bortskämd med goda sovtimmar blir ju alldeles knäpp när lilleman vaknar och ska äta två gånger under natten. Vad håller han på med ongen? ;) Nejdå, ingen fara. Men skönt att det börjar vända i alla fall. Han vaknade 00.30 och 02.30 för mat, sedan sov han vidare till 06, då lyfte jag över honom i sängen och så sov vi till strax efter 08. Fick rätt mycket sammanhängande sömn jämfört med den gångna "sjukveckan".
 
Elias har visat sig från sitt bästa humör idag igen. Känns verkligen som att han är på väg att bli helt frisk nu! Han har lekt och busat och skrattat hela dagen och vi har vart ute på en sedvanlig långpromenad i höstrusket. Men skönt vart det trots blåst och kyla. Han har även fått smaka på ersättning för första gången. Det slank ner ca 130 ml så det var ju bra. Skönt att veta att han äter det om jag ska iväg så slipper jag hålla på att försöka pumpa ut en herrans massa mjölk! 
 
Roligt nu är att han har fattat "mamma" och "pappa" och att han lyssnar till sitt eget namn. Så säger man ELIAS så tittar han och ler stort. Ja, apropå ingenting. 
 
Något helt annat. Han har fått en fotboll som han gillar att kicka på. Den är skojig att hålla i och bita på. Även om den är stor så är det en av favoritleksakerna för stunden!
 


Kommentarer
Anonym

Stort??? - det är väl stort att han "fattat mamma och pappa"... när "fattar han "morfar"???? :)
Gott att höra att han är på lekhumör igen!..och att Du får sova lite mer sammanhängande...

2012-11-21 @ 17:10:10
Marika

Hej! Kikar in och önskar dig en fortsatt bra dag!
Hoppas allt är bra med dig också? :)

2012-11-22 @ 10:52:02
URL: http://katrimarika.blogg.se
annkatrin (Farmor)

Glenn Zlatan Messi Karlsson....vad månde bliva???

2012-11-23 @ 07:29:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillaelias.blogg.se

En blogg om vår fina lilla Elias som kom till världen 26 juni 2012.

RSS 2.0