Helg igen!? :)

Nämen, helg igen, så trevligt! Har haft en bra vecka, som vanligt :) 
 
I måndags var det som sagt riktigt stormväder men vi tog oss ändå ut på en promenad. Regnkläder på och så iväg... Jag blåste bort medan Elias sov gott i vagnen. På kvällen när Jens var på innebandy kom Elias farmor på besök en sväng. 
 
I tisdags hann vi med mycket. Hela familjen tog en långpromenad, jag gymmade medan Jens och Elias hälsade på Jens farmor. Sedan vart det tvättning och veckohandling. Jens åkte och lagade en lampa på bilen, Elias fick smaka på första gröten, vi var och tittade på vår nya lägenhet och de som ska ta över vår lägenhet var här en sväng och kikade med. Däremellan massa bus och mys med lilleman. Full rulle med andra ord!
 
I onsdags besiktades vår lägenhet inför flytten, det gick så bra så. Sedan tog vi som vanligt en förmiddagspromenad. Linda och Sam var här på kaffe och lek under dagen. Elias gillar att umgås med Sam (och vice versa) så bebisarna var nöjda. De lekte i gymmet i över en timme (!).
 
Snygga killar!
 
Igår på förmiddagspromenaden gjorde vi lite ärenden och sedan kom min bästa barndomskompis Annica och hennes 3 månaders lilla tjej Amy på besök. Jättetrevligt! Amy är en högljudd och pratglad liten donna som vet vad hon vill ;) Elias är fascinerad över hur mycket hon kan låta, hihi... Så söt tjej hur som helst, kanske en framtida tjej till Elias? 
 
Idag är det som sagt fredag och vi väntar och längtar efter att Jens ska sluta jobba. Han är ledig i helgen! Vi har varit ute på promenad (såklart...), gjort ärenden och nu är vi hemma och leker och busar. 
 
Ha en härlig fredagskväll!
 


Kommentarer
Tove Lantz

Blir så avundsjuk på bebisar med hår :D Kan de inte dela med sig lite? ^^

2012-11-06 @ 14:51:41
URL: http://lillalivetimagen.blogg.se
Laura

Vilken härlig bild! Ser verkligen ut som att dom är på språng!

2012-11-07 @ 13:27:37
URL: http://mywaytoahealthylife.blogg.se/
Thiilde

han har så himla fin kaluffs din son!

2012-11-08 @ 17:54:54
URL: http://thiilde.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillaelias.blogg.se

En blogg om vår fina lilla Elias som kom till världen 26 juni 2012.

RSS 2.0