Friskförklarad liten grabb!

 
I fredags blev äntligen Elias helt friskförklarad från sjukdom och utskriven från sjukhuset. Även om vi tycker att han har verkat frisk så är det alltid skönt att få svart på vitt. Nu hoppas vi att det dröjer lååååång tid tills han blir sjuk igen (för sjuka blir dem ju, de små liven). Visserligen är han ju fortfarande lite rosslig men sån är han, det sa doktorn i fredags med, att en del barn är mer rossliga och det är inget konstigt med det. Så länge de inte har feber eller andra symptom är det inget att bry sig om. 
 
I fredags var vi som sagt tillbaka på Drottning Silvias barnsjukhus, kvart i tio entrade vi barnfysiologen där Elias fick insprutat ett ämne i kroppen som sedan används vid själva scanningen av njurarna. Sedan fick vi "ledigt" i fyra timmar. Dem spenderade vi genom att promenera cirka 5 km på Skatås fina skogsvägar, titta på när Blåvitt hade träning (det ska börjas i tid med fotboll!) och käka lunch. Väl tillbaka på sjukhuset genomfördes scanningen och bilderna togs. Det tog ungefär 15 minuter och Elias somnade under tiden. Läkaren tittade på bilderna och konstaterade att allt såg bra ut, pjuu!
 
Tack och hej sa vi, hoppas vi inte ses igen på länge!


Kommentarer
annie

Åh vad skönt att han är frisk 'på pappret' också! :) fortsätt så lilleman!

2012-07-29 @ 18:12:40
URL: http://gladastunder.wordpress.com
Emma

Va gullig du är! :) tror inte det kommer att bli några problem med Elias sömn, iallafall inte så som vi haft det. han verkar ju kunna somna utan att bli dragen i vagnen över tröskeln! ;) sen går ju alla barn igenom olika faser och är olika känsliga för sånt (vissa märker man knappt det på medan vissa äter och sover jättedåligt och blir klängiga som tusan i flera veckor) Lionel är van att bli ammad till sömns också, vilket jag kan ångra ibland att jag inte avvecklat, men vad gör man inte när ens barn inte kommer till ro på annat sätt liksom?! :)

2012-07-29 @ 20:58:36
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se
Emma

testing testing - mina kommentarer verkar inte publiceras!

2012-07-29 @ 21:00:12
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillaelias.blogg.se

En blogg om vår fina lilla Elias som kom till världen 26 juni 2012.

RSS 2.0