Elias - 1 månad!

 
I torsdags, den 26 juli, firade Elias en månad. Vad stor han har blivit och vad snabbt tiden har gått. Vår fina, fina lilla kille har växt så det knakat och han har till och med växt ut en del kläder. Han väger numera 4210 gram (snart äntligen uppe på "normalkurvan") och är 55 cm lång. På en månad har han alltså ökat 1150 gram och blivit 7 cm längre. Stora killen!
 
En månad gammal han kan fixera blicken och är väldigt "med" hela tiden. Han stirrar överallt med sina stora fina gråblåa ögon. Han tycker mycket om sin Muminskallra och kan följa den med blicken. Han håller upp huvudet själv och kan vrida det åt båda hållen när man bär honom upprätt och han kan lyfta det korta stunder när han ligger på mage. Han har börjat le och "prata" en hel del och vi väntar med spänning på det första riktiga skrattet! Han sover själv i sin vagga från ca 20-21 på kvällen och vaknar "på riktigt" mellan 07-09. Däremellan äter han två snabba gånger och har inga problem att somna om därefter (brukar äta och byta blöja vid 01-02 och 04-05 och från det att han vaknar till att han somnar om tar det inte mer än 20 min). Han tycker mycket om att ligga i vagnen när man är på promenad.
 
Ska även passa på att säga att det har ekat lite tomt här ett par dagar på grund av att våran router har sagt tack och godnatt här hemma, men nu har jag fått låna ett mobilt bredband av pappa tills vi får igång vårt eget internet igen. Och för er som undrar: bandet på fotleden är för att han vart inskriven på Drottning Silvias barnsjukhus tills igår, men mer om det i ett annat inlägg. 
 


Kommentarer
Chris

Här är min video, om djurmisshandeln av svenska polisen mot en stackars 10årig, valpig hund!
Jag får tårar i videon om hur den svenska polisen har behandlat detta och nu vill jag att alla hjälper till..
Är det något som ni skall dela och faktiskt sätta stopp för.. Är det detta!
http://maskulint.se/okategoriserat/far-tarar-av-skjutna-hunden-brutus/

2012-07-28 @ 22:14:54
URL: http://www.maskulint.se
Rebecca

myspojke!

2012-07-29 @ 08:54:48
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillaelias.blogg.se

En blogg om vår fina lilla Elias som kom till världen 26 juni 2012.

RSS 2.0