Dags för roadtrip

 
"Åh så gött!" tänkte jag i förmiddags när lilleman låg och sov i bästa baby-anda med nappen på sniskan. "Här kommer det hinnas med mycket hemmagöra", okej.. Innan jag hade hunnit uttala "hemmagöra" var Elias vaken och pigg och har så varit sen dess bortsett från två minikorta sovpauser där jag hann med att äta lite och rensa/steka/frysa in kantareller. 
 
Den där packningen inför roadtripen i morgon har inte blivit av ännu, nej. Däremot har vi lekt en massa idag, Elias och jag, Babygymmet har varit en riktig hit och förutom spegeln tycker han nu även musikplattan och ett gult lejon som hänger är spännande. Så där låg han och pratade och tittade och tyckte det var fantastiskt intressant att lejonet rasslade när man gungade på det. 
 
Angående roadtripen vi ska göra, i morgon bär det av till Strömstad där det vankas "Räkans dag" och släktbesök. På söndag rullar vi vidare mot Arvika där det blir ytterligare släkthäng. Vi kommer hem igen på tisdag och Elias lär ha nypmärken på kinderna efter de här dagarna!


Kommentarer
Johanna

haha ofta när man tänker så blir det sällan så :)

Oh nej jag tar absolut inte åt mig av en någon anonym kommentar, personen har inget i mitt liv och göra, därför har det ingen vikt i sig alls :)

2012-07-21 @ 13:40:59
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Cissi - mamma till Emma och gravid med liten

Kommer ihåg det där! Är som att de små har en inbyggd timer när det gäller "fixa saker"

2012-07-22 @ 16:30:36
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Cissi - mamma till Emma och gravid med liten

Så är det alltid tycker jag! Precis när man ska sätta igång vaknar de små liven! (fick felmeddelande på första kommentaren)

2012-07-22 @ 16:32:04
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Emma

Ha det så trevligt!!

2012-07-22 @ 19:54:41
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se
Sara Ekman

Så söt :)

2012-07-26 @ 18:26:25
URL: http://aamaziing.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillaelias.blogg.se

En blogg om vår fina lilla Elias som kom till världen 26 juni 2012.

RSS 2.0