Tiden går så fort!

 
På bilden ovan är Elias sisådär 18 timmar gammal... Tiden går så fort, nästan för fort! Det är helt fantastiskt så snabbt han utvecklas och så stor han har blivit. Byxorna på bilden sitter tajt i midjan på Elias nu och det är snart dags att lägga dem åt sidan. Det är svårt att förstå att han har varit sådär liten! Frisyren är dock sig lik, hehe...
 

I natt sov Elias hur bra som helst. Han somnade runt halv nio och sov sedan i vaggan fram till halv sju ungefär då han fick komma upp i sängen. Däremellan behövde jag bara amma två korta gånger, en gång vid ett och en gång vid fyra. Han slocknade som vanligt direkt efter maten. Vid halv sju somnade han om i sängen och vi gick inte upp förrän efter nio. Vi håller alla tummar och tår vi har för att han ska fortsätta vara så duktig med att sova på natten. 
 
Nu ligger han och sover bredvid mig i soffan, han ska bara få lite mat och få på sig pyjamasen nästa gång han rör lite på sig och sedan ska jag natta honom i vaggan. För de vuxna i familjen väntar en kväll med spännande OS-tv!
 
 


Kommentarer
Emma

Har längtat efter gymmet! inte i början när Lionel var liten men nu på sista tiden. skönt att komma hemmifrån en stund också!

2012-08-05 @ 21:16:14
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lillaelias.blogg.se

En blogg om vår fina lilla Elias som kom till världen 26 juni 2012.

RSS 2.0